Rijmpjes op maat

Het meest persoonlijke, unieke en bijzondere cadeau!

Ben je op zoek naar een uniek cadeau, bijzonder aandenken of persoonlijk bedankje? Ik schrijf graag een rijmpje op maat voor je. Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, kraamcadeau, geboortekaartje, trouwkaart, rouwkaart of juist de promotie voor je bedrijf; ik schrijf een rijmpje dat helemaal aansluit bij jouw gevoel of boodschap.

Je vindt op deze pagina de drie services die ik aanbied. Past jouw aanvraag hier niet helemaal tussen? Neem gerust contact op zodat we de opties samen kunnen bespreken.

“Jeetje mina, tranen met tuiten. Je hebt het precies mooi verwoord zo. Wat knap.”
“Ik lees je rijmpje elke dag met een glimlach. Het heeft mij veel gebracht. Dankjewel”
“Waaaaauw echt diep respect! Zo mooi en helemaal perfect, dankjewel!”
“Mijn moeder was enorm ontroerd. Nogmaals dank!”
“Hey woorden tovenaar, dank je wel voor de aandacht die je hebt gestoken in een rijmpje voor mijn fotografie onderneming.”
“Echt helemaal raak. Prachtig… alles zit erin. Echt zo lief dat je zo snel zoiets treffend hebt gemaakt.”

Online Sneldichten

Hoe werkt het?

Het online sneldichten is een online service, waarbij ik je maatwerkje – op geplande data – binnen 24 uur schrijf, print én verzend. Deze service is ideaal voor een verjaardagscadeau, kraamcadeau, bedankje of hart onder de riem.

De spelregels:

  • Je kunt je inschrijven voor het Online Sneldichten via Instagram DM of per mail. Er zijn geplande tijden waarop jij je kunt inschrijven.
  • Om je in te schrijven, stuur je jouw input (maximaal 150 woorden) via één van de eerder genoemde kanalen.
  • Je ontvangt van mij een bericht met daarin een bevestiging en een betaallink.
  • Ik schrijf per sessie 10 tot 15 maatwerk rijmpjes. Mocht de sessie al vol zitten, kan het zijn dat ik je doorschuif naar de volgende mogelijke datum.

Details

De kosten voor het online sneldichten zijn €25,- inclusief A5 print.
– Inclusief A5 print
– Snel en scherp geprijsd
– Geen feedback mogelijk

Eerstvolgende datum

Coming soon! aug 2020


Geboorte-, trouw-, en rouwrijmpjes op maat

Hoe werkt het?

Deze lifechanging events vragen om wat extra aandacht.  Voor dit type maatwerk rijmpjes stel ik geen limiet aan de hoeveelheid input die je mij geeft; ook kunnen we een telefoongesprek inplannen om de aanvraag verder te bespreken.  Bij deze service zit ook de mogelijkheid tot het geven van feedback waarbij ik nog kleine aanpassingen kan doen aan de op maat geschreven tekst.

Details

De kosten voor een geboorte-, trouw-, of rouwrijmpje op maat zijn €129,- inclusief A5 of A4 print. Daarnaast lever ik de tekst digitaal aan zodat deze toegevoegd kan worden aan het geboorte-, trouw-, of rouwkaartje.
– Inclusief A5 of A4 print
– Extra aandacht
– Mogelijkheid voor het geven feedback


Maatwerk voor bedrijven en ondernemers

Hoe werkt het?

Het is ontzettend leuk om een op maat geschreven rijmpje in te zetten ter promotie van je bedrijf of als relatiegeschenk. Bij dit type rijmpje is er ook de mogelijkheid om de tekst af te kopen, zodat je deze altijd en overal kunt inzetten voor je bedrijf, zonder naamsvermelding van CMR Rijmpjes.

Details

De kosten voor zakelijk rijmpje op maat zijn €129,- . Dit type rijmpjes worden digitaal aangeleverd. Wil je het rijmpje afkopen? Dan bespreek ik graag de prijs met je.
– Digitaal aangeleverd
– Mogelijkheid tot afkopen
– Mogelijkheid voor het geven feedback