DINSDAG DICHTDAG

Dinsdag Dichtdag is een terugkerend maatwerk concept van CMR Rijmpjes. Dit voorjaar staat de Dinsdag Dichtdag in het teken van maatwerk rijmpjes voor Moeder- en Vaderdag.

Verras je ouders met een uniek en bijzonder cadeau! (scroll door voor de spelregels)

Hoe kan ik me inschrijven?

Schrijf je in via de shoplink onderaan de pagina

 • Klik op de button MOEDERDAG of VADERDAG onderaan de pagina.
  De prijs voor een maatwerkje is €43,95 incl A5 print. Wil je meer prints? Vul dit dan in. De prijs wordt automatisch berekend.

Laat je input achter

 • De input mag maximaal 150 woorden zijn.
  Vertel me voor wie het rijmpje is, wat de essentie moet zijn van de tekst en of je er graag specifieke woorden of namen in terug ziet.
 • Reken je bestelling af.
  Let op! Voeg geen andere producten toe aan je mandje. Wil je meer dan 1 maatwerkje bestellen? Maak dan een tweede order aan.
 • Je ontvangt van mij een e-mail met de bevestiging van je bestelling en de datum waarop jij jouw maatwerkje kunt verwachten.

Ik ga aan de slag met jouw rijmpje

 • Zodra jouw rijmpje af is, ontvang je een foto van het eindresultaat per mail. Het is bij dit type maatwerk niet mogelijk om feedback te geven. Maar zie je een spelfoutje die er doorheen geglipt is? Die haal ik er natuurlijk met alle liefde uit!

Jouw maatwerkje op luxe gevergeerd papier

 • Ik druk jouw maatwerkje af op gevergeerd papier; dit is een luxe papiersoort met een fijne lijn structuur. Dit houtvrije papier bevat een vleugje katoen waardoor het heel zacht aanvoelt. Extra luxe dus!
 • Ik pak het feestelijk voor je in.

DINSDAG DICHTDAG DATA

De indeling van de maatwerkjes gaat op volgorde van inschrijving. Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin de datum waarop jij jouw maatwerkje kunt verwachten.

MOEDERDAG

13 APRIL  VOLGEBOEKT!

20 APRIL VOLGEBOEKT!

27 APRIL VOLGEBOEKT!

VADERDAG

25 MEI VOLGEBOEKT!

01 JUNI VOLGEBOEKT!

08 JUNI VOLGEBOEKT!

MAG IK JOUW VERHAAL VERTALEN?